Jaluzele de Exterior Suprapuse

delimiter image
Sunt acel tip de jaluzele din aluminiu pentru exterior pe ferestrele sau usile din PVC.

Jaluzele Exterioare Aluminiu Suprapuse

delimiter image
Aceste tipuri de jaluzele pot fi actionate atat manual cat si electric.
jaluzele de exterior suprapuse

Rulouri Aluminiu Suprapuse

delimiter image
Acest tip de rulouri pentru exterior din aluminiu pot fi actionate atat manual cat si electric.

Ruloul din aluminiu suprapus cu spuma poliuretanica intre lamele se pot monta doar odata cu montarea termopanului, a tamplarie pvc sau din aluminiu. Lamelele acestui tip de rulou exterior sunt din aluminiu iar caseta este din pvc dur.
Aceste rulouri din aluminiu cu caseta din pvc trebuiesc montate odata cu tamplaria din pvc sau aluminiu pentru o forma un sistem compact si rigid pentru casa sau apartamentul dvs.

Despre aceste rulouri exterioare din aluminiu mai putem spune ca au daca nu cel mai ingenios sistem de prindere care pot fi cu bride prinse de tavan sau grinda. Aceste jaluzele exterioare din aluminiu pot fi actionate atat manual prin manivela cat si electric prin buton sau telecomanda. Lamelele acestor rulouri de exterior suprapuse sunt cu spuma poliuretanica la interior si pot fi de 39 mm sau de 55 mm.

Plasa de tantari este introdusa inca din procesul de fabricatie si este de tip rulou, actionabila pe verticala. Este prevazuta cu frana siliconica, perie antivant si are rolul de a incetini viteza de ridicare. Astfel, se dubleaza durata de viata a plasei, pe care o protejeaza impotriva uzurii.

Jaluzele Exterioare Suprapuse

delimiter image
Sunt acel tip de jaluzele din aluminiu suprapuse pe ferestrele sau usile din pvc.

Ca si caracteristici suplimentare putem spune despre aceste rulouri exterioare aluminiu suprapuse ca ofera umbra, termperatura constanta, intimitate si cel mai important din cele specificate, sistemul antiefractie. Ca si actionare rulourile exterioare suprapuse pot fi actionate manual atat prin pamblica, manivela sau snur sau actionare electrica prin buton sau telecomanda.

Caseta acestor jaluzele exterioare suprapuse este din PVC si este patrata deci poate fi tencuita la exterior si la interior. Pentru acest tip de jaluzea suprapusa din aluminiu putem spune ca este prevazuta cu un sistem ingenios de prindere cu bride de tavan sau grinda. Lamelele acestui tip de jaluzele din aluminiu sunt umplute cu spuma poliuretanica si pot avea dimensiunea de 39 mm sau de 55 mm.

Automatizarea aceastor tipuri de rulouri poate fi facuta si ulterior dupa montajul ferestrelor sau usilor din pvc dar trebuie inainte de montarea ferestrelor sau usilor sa va ganditi unde veti monta sursa de curent pentru automatizarea acestor tipuri de rulouri.

  • Electrica cu telecomanda sau intrerupator
  • Manuala cu tabachera sau manivela
  • Ghidajele, caseta si lamelele sunt din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic
  • Lamelele sunt umplute la mijloc cu spuma poliuretanica
  • Design & Confort
  • Usor de utilizat
jaluzele exterioare suprapuse

Culori RAL disponibile pentru Jaluzele Exterioare din Aluminiu Suprapuse

delimiter image
In cazul in care doriti o alta culoare RAL diferita pentru jaluzele de exterior fata de cele afisate va rugam sa specificati in formular

Contacteaza-ne pentru cele mai bune oferte

delimiter image
Profita de cele mai accesibile preturi la toata gama de produse comercializate de Compania noastra