Categories

  Recent Posts

  Jaluzele Interioare Orizontale

  delimiter image
  Acest tip de jaluzele interioare sunt folosite pentru protectie impotriva razelor de soare.

  Jaluzele Interioare Orizontale

  delimiter image
  Utilizate cel mai des la birou sau apartamente oferind umbrie incaperii dvs.
  Image module

  Jaluzele Orizontale

  delimiter image

  Jaluzele interioare orizontale sunt indicate pentru ferestre de dimensiuni mici si medii. Acest produs are capacitatea excelenta de a controla lumina si vizibilitatea dintr-o incapere. Usurinta utilizarii acestui tip de jaluzele orizontale putem spune ca este un element functional si decorativ nelipsit din apartamente sau birouri.

  Putem spune despre acest tip ca accesoriile din aluminiu sunt vopsite doar in camp electrostatic, acesta fiind un avantaj important in timp, ajutand la rezistenta indelungata in timp. Acest tip de jaluzele au lamelele din aluminiu, sunt disponibile in doua 2 variante si 2 dimensiuni ale lamelelor.

  Aceste pot fi cu lamele din aluminiu de 16 mm sau 25 mm, cat si din lemn pe comanda cu dimensiunile cerute de client. Putem spune despre ele ca sunt elegante, ofera o manevrare foarte usoara, au un numar mare de culori si sunt deosebit de utile.

  Jaluzele Interioare Orizontale

  delimiter image

  Jaluzele interioare orizontale din lemn cu lamela de 50 mm tipul PROPRIU ofera o reprezentanta de lux a jaluzelelor din lemn, evoca atmosfera anilor ’20 din America. Lamelele sunt montate in profilul din otel, care este acoperit cu profilul de mascare din lemn.

  Ridicarea jaluzelelor se realizeaza cu ajutorul unui mecanism de actionare cu snur si aretatie, care asigura ridicarea si orientarea lamelelor. Inclinarea lamelelor este asigurata de snurul de actionare. Lamelele sistemului de jaluzele din lemn sunt realizate din lemn, stratificat, de diferite nuante. Se pot realiza si mai multe variante functionale.

  Image module

  Contacteaza-ne pentru cele mai bune oferte

  delimiter image

  Profita de cele mai accesibile preturi la toata gama de produse comercializate de Compania noastra