Categories

  Recent Posts

  Jaluzele Interioare Verticale

  delimiter image
  Sunt acel tip de jaluzele verticale folosite la ferestre si usi interioare pentru protectie impotriva razelor solare.

  Jaluzele Interioare Verticale

  delimiter image
  Pot fi folosite in locul draperiilor oferind un design placut si usor de utilizat.
  Image module

  Jaluzele Interioare Verticale

  delimiter image
  Sunt solutia ideala pentru scoli, birouri sau institutii.

  Jaluzele verticale sunt unele dintre alternativele moderne, practice si economice la clasicele perdele si draperii de interior. Sunt folosite cel mai adesea in spatii publice, birouri, cabinete medicale, scoli, gradinice, licee sau spitale si alte institutii. Mai putem spune despre aceste tipuri de jaluzele ca necesita o intretinere minima, datorita faptului ca materialele textile din care sunt confectionate au proprietati antistatice.

  Acest tip sunt disponibile in diferite nuante de material si culori precum si sistemul de actionare. Tesaturile acestor tipuri au grade de opacitate / transparenta, majoritatea dintre ele sunt lavabile. Materialul textil are latimea standard de 127 mm, dar se poate dispune si pentru alta latime pe comanda.

  Jaluzele Interioare Verticale

  delimiter image
  Eleganta, usor de folosit si un design placut.

  Daca la aparitia lor pe piata au fost considerate un produs foarte modern si o solutie extravaganta si scumpa de umbrire. Cel mai adesea folosite pentru cladiri de birou, in ultima perioada au devenit optiunea favorita chiar si pentru decorarea interioarelor.

  Paleta coloristica extrem de bogata, calitatea din ce in ce mai ridicata a materialelor textile, texturile delicate si posibilitatea combinarii lamelelor de culori diferite. Jaluzelele verticale din benzi textile impregnate produse de firma noastra se gasesc intr-o gama foarte variata de modele si culori, putand fi folosite cu succes in decoratiuni interioare.

  Image module

  Contacteaza-ne pentru cele mai bune oferte

  delimiter image

  Profita de cele mai accesibile preturi la toata gama de produse comercializate de Compania noastra