Promotii Rulouri Exterioare

In fiecare luna in aceasta pagina vor fi anumite Promotii la unele produse din Gama Noastra.

Promotii active Rulouri Exterioare Ieftine

Promotiile sunt valabile la toate produsele afisate in aceasta pagina
automatizare rulouri exterioare din aluminiu aplicate sau suprapuse

Rulouri Exterioare Electrice

Rulouri Exterioare din Aluminiu cu actionare electrica cu telecomanda si de la distanta prin Wi-Fi

Rulouri Exterioare Ieftine produce si comercializeaza jaluzele de exterior din aluminiu cu actionare manuala cu snur sau electrica prin buton sau telecomanda din anul 2003. Inca de la inceput ne-am focusat pe calitatea produselor oferite clientilor nostri si am dorit ca toate produsele si montajele facute de firma noastra sa fie impecabile.

In anul 2020 am decis ca putem sa oferim la toata gama de rulouri exterioare din aluminiu cu actionare electrica Gratuit Aplicatia cu control de la distanta prin telefon al rulourilor exterioare din aluminiu. Cu ce ajuta ajuta aceasta aplicatie? Ajuta atunci cand plecati in graba de acasa sau de la birou si ati uitat rulourile exterioare din aluminiu deschise sau inchise si doriti sa le fi lasat semi-inchise sau in alta pozitie aceastea sa poata fi controlate si prin telefon cu ajutorul aplicatiei disponibile.

Aceasta aplicatie este functionala prin Wi-Fi sau alta sursa de internet dupa telefonul dvs. De aceea din testele noastre a reiesit faptul ca rulourile dvs. pot fi actionate de la distanta prin intermediul telefonului mobil si al aplicatiei special dezvoltata de catre inginerii nostrii.

Aplicatia va fi instalata de catre unul din colegii nostri care vor face montajul ruloului exterior din aluminiu cu actionare electrica, dupa instalare o sa va faca verificarea ruloului si o sa va ofere instructiunile necesare in vederea folosirii aplicatiei pusa la dispozitie Gratuit.
In perioada specificata in aceasta pagina va oferim Gratuit Aplicatia pentru control la distanta al rulourilor dvs. electrice. Aplicatia poate fi descarcata atat dupa Android / Google Play cat si din iOS / App Store.

Timp Ramas Promotii Active

Promotiile sunt valabile la toate produsele afisate in aceasta pagina
%-DDays:%-HHours:

Culori RAL disponibile pentru Jaluzele Exterioare Aplicate din Aluminiu

In cazul in care doriti o alta culoare RAL diferita pentru jaluzele de exterior fata de cele afisate va rugam sa specificati in formular

Contacteaza-ne acum

Profita de cele mai accesibile preturi la toata gama de produse comercializate de Compania noastra

Am luat la cunostinta si sunt de acord cu Politica de Prelucare a Datelor cu Caracter Personal