Categories

  Recent Posts

  Rolete Interioare Casetate cu Ghidaj sau pe Tambur

  delimiter image
  Oferim cele mai accesibile preturi la toata gama de rolete interioare atat casetate cu ghidaj cat si pe tambur

  Tipuri de Rolete Interioare Casetate cu Ghidaj sau cu Tambur

  delimiter image
  Aceste tipuri de rolete interioare casetate cu ghidaj sau pe tambur sunt de mai multe tipuri.
  Image module

  Rolete Interioare Simple

  delimiter image

  Sunt acel tip de rolete de interior cu material simplu cu diferite nuante de culoare.

  Rulouri interioare simple au un design placut şi elegant si nu fac interiorul casei sa para, brusc, intunecos.
  Acestea iti ofera intimitate fara rigiditatea unor sisteme care izoleaza perfect exteriorul de interior. Rulourile textile sunt o solutie de umbrire durabila si practica. Ele sunt potrivite pentru toate tipurile de geam. Fie ca doriti sa mentineti un decor simplu sau sa creati un look decorativ placut, aceste tipuri de rulouri textile va ofera multiple posibilitati.

  Roletele textile pot fi alegerea potrivita pentru dvs. deoarece acestea sunt inchise si acopera fereastra in intregime, blocand soarele si retinand caldura. Functioneaza cu ajutorul unui mecanism montat deasupra geamului, oferind un design placut, simplu si functional.

  Rolete Interioare Casetate

  delimiter image

  Sunt acel tip de rolete care au caseta din aluminiu si ghidaj lateral.

  Rolete interioare casetate au ghidajele si caseta usor de montat, caseta fiind fixata intre baghetele termopanului in 2 suruburi mici care nu afecteaza izolarea termica si fonica a ferestrei dvs.

  Ghidajul este din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic si se prinde cu ajutorul unui duble adeziv pe bagheta din termopan a ferestrei dvs. Aceste rulouri interioare reflexive sunt foarte usor de utilizat, curatarea lor se face cu ajutorul unui pamatuf de praf.

  Image module
  Image module

  Rolete Interioare Zebra

  delimiter image

  Sunt acel tip de rolete de interior de tip zebra cu material semi-transparent

  Rulouri interioare zebra duble, cu o parte inchisa si una incolora care ofera incaperii dvs. lumina dorita. Putem spune despre acest tip ca se numesc zebra deoarece modelul lor este una inchis si deschis ( zebra ) pentru a putea permite incaperii sa isi ia exact lumina dorita din exterior sau sunt ideale atat pentru intimitate deoarece se pot inchide complet oferind maximul de opacitate.

  Atunci cand benzile transparente se suprapun, lumina patrunde in incapere iar cand benzile transparente se suprapun peste cele opace, este oprita patrunderea luminii. Datorita acestui tip de tesatura cu benzi orizontale, putem controla lumina fara sa ridicam roleta.

  Rolete Interioare Reflexive

  delimiter image

  Sunt acel tip de rolete interioare care au material reflexiv.

  Rulouri interioare reflexive putem spune despre acest tip ca sunt acele tipuri de rulouri interioare care au material textil la interior iar la exterior au o pelicula de aluminiu pentru protectie impotriva razelor solare. Acest tip poate fi atat simplu cu tambur cat si cu caseta aplicata pe termopan intre baghetele acestuia.

  Pentru acest tip de rulouri interioare putem spune ca exista o gama variata de culori si modele pentru a oferi design-ul perfect casei sau biroului dvs.

  Image module
  Image module

  Rolete Interioare Velux

  delimiter image

  Sunt acel tip de rolete pentru interior care sunt special concepute pentru ferestrele Velux.

  Rulouri interioare velux pot fi opace, semi-opace sau semi-transparente, avand un efect de blocare totala a luminii in incapere, chiar si ziua. Sunt in special recomandate pentru veluxuri de mansarda pentru a avea opacitate maxima, reflectarea caldurii sau a razelor UV, un somn linistit, reducerea caldurii din mansarda considerabil. Intuneca incaperea si asigura o atmosfera confortabila pentru odihna si somn.

  Rulourile interioare pentru VELUX sunt disponibile intr-o gama variata de culori si modele si se potrivesc perfect dimensiunilor ferestrelor dvs. VELUX. Daca aveti nevoie de controlul total al luminii si de protectie impotriva supraincalzirii, alegerea inteligenta este o combinatie dintre ruloul opac cu ruloul exterior parasolar.

  Contacteaza-ne acum

  delimiter image

  Profita de cele mai accesibile preturi la toata gama de produse comercializate de Compania noastra