Categories

  Recent Posts

  Rolete Interioare Casetate cu Ghidaj

  delimiter image
  Sunt cele mai folosite produse pentru design interior si intimitate.

  Rolete Interioare Casetate cu Ghidaj

  delimiter image
  Design modern, usor de folosit si de curatat.
  Image module

  Rolete Interioare Casetate cu Ghidaj

  delimiter image
  Rolete interioare casetate cu ghidaj sunt printre cele mai sigure tipuri de rulouri interioare.

  Rolete interioare casetate reflexive sunt sisteme de umbrire care se monteaza la interiorul ferestrelor. Sunt realizate din material textil opac, semiopac sau transparent. Camerele dvs. vor fi luminate in functie de tipul materialului ales. Aceste rolete casetate sunt sisteme de umbrire elegante, fine, care pot inlocui sau completa draperiile.

  La acest tip de rolete casetate ghidajele si caseta sunt usor de montat, caseta fiind fixata intre baghetele termopanului in 2 suruburi mici care nu afecteaza izolarea termica si fonica a ferestrei dvs. Ghidajul este din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic si se prinde cu ajutorul unui duble adeziv pe bagheta din termopan a ferestrei dvs.

  Rolete Interioare Casetate cu Ghidaj

  delimiter image
  Se numara printre singurele tipuri de rolete care permit deschiderea ferestrei sau usii pe spate.

  Rulouri interioare reflexive sunt foarte usor de utilizat, curatarea lor se face cu ajutorul unui pamatuf de praf. Mai putem spune despre acest model de rolete ca poate fi comandat intr-o varietate multipla de culori si diferite tipuri de panza.

  Ofera casei un design placut, din ce in ce mai multi clienti renunta la draperiile clasice sau jaluzele interioare orizontale sau verticale si aleg acest tip de rolete pentru interior. Ca si tip de material pentru acest tip de roleta interioara casetata cu ghidaj se poate alege varianta simpla de material, semi-opac, reflexiv sau zebra.

  Image module

  Contacteaza-ne pentru cele mai bune oferte

  delimiter image

  Profita de cele mai accesibile preturi la toata gama de produse comercializate de Compania noastra