Categories

  Recent Posts

  Rolete Interioare Simple cu Tambur

  delimiter image
  Sunt acele tipuri de rolete interiore simple care sunt actionate manual iar materialul este pe tambur.

  Rolete Interioare Simple cu Tambur sau Casetate cu Ghidaj

  delimiter image
  Aceste tipuri de rolete interioare pot fi comandate atat cu sistem clasic cu tambur sau casetat cu ghidaj.
  Image module

  Rolete Interioare Simple

  delimiter image
  Varietate de culori si nuante la toata gama de material.

  Rolete simple textile sunt cele mai folosite produse ale noastre, ele se pot folosi în spatiile pentru birouri dar si in cele rezidentiale. Textura materialelor confera personalitate si confort spatiului interior. Mecanismul lor de actionare le permite stationarea acestora in orice pozitie, alegandu-se astfel cantitatea de lumina ce poate patrunde in spatial interior.

  Cel mai opac material este cel PROPRIU, acesta fiind cauciucat pe partea din interior, blocand astfel total lumina. Prin urmare roleta cu material mai ales daca este modelul cu caseta si ghidaj va face întuneric complet in spatiul interior atunci când este intinsa pana jos. Recomandam folosirea modelelor cauciucate in spatiile cu umiditate crescuta, cum ar fi bucataria sau baia.

  Rolete Interioare Simple

  delimiter image
  Comanda sistemul simplu cu tambur sau cel casetat cu ghidaj,

  Avantajul roletei se manifesta prin faptul ca mecanismul fiind de dimensiuni mai mici obtureaza mai putin deschiderile de geamuri sau usi cand roleta este montata pe tamplarie. Roleta are axul de Ø25 mm si se foloseste pentru roletele de dimensiuni mai mari, respective cu suprafete de pana in 3.2m².

  Reprezinta solutii simple si economice, sunt utile si extrem de estetice, confera un aspect exterior deosebit. Ofera un grad de opacitate ridicat (textil – poliester sau black & out), asigurand protectie impotriva razelor solare.

  Image module

  Contacteaza-ne pentru cele mai bune oferte

  delimiter image

  Profita de cele mai accesibile preturi la toata gama de produse comercializate de Compania noastra