Categories

  Recent Posts

  Rolete Interioare Velux

  delimiter image
  Sunt singurele tipuri de rolete care pot fi montate pe ferestrele de tip Velux, Fakro, Roto.

  Rolete Interioare Velux

  delimiter image
  Pot fi comandate cu material simplu, opac sau semi-opac si in diferite modele de material.
  Image module

  Rolete Interioare Velux

  delimiter image

  Rolete velux pot fi opace, semi-opace sau semi-transparente, avand un efect de blocare totala a luminii in incapere, chiar si ziua. Sunt in special recomandate pentru veluxuri de mansarda pentru a avea opacitate maxima, reflectarea caldurii sau a razelor UV, un somn linistit, reducerea caldurii din mansarda considerabil.

  Pe langa functia de baza, aceste rolete velux au si alte caracteristici la fel de importante si anume:

  • pe timp de vara diminueaza caldura si razele solare
  • pe timp de iarna reduc pierderea acesteia, intrucat sunt dublate la exterior cu o folie din aluminiu care genereaza acest efect

  Rolete Interioare Velux

  delimiter image

  Sa te bucuri din plin de fluxul de lumina naturala din timpul zilei este un lucru minunat, dar adesea avem nevoie de mai putina lumina. Lumina ideala echivaleaza cu cantitatea optima de lumina pe care o puteti ajusta in functie de nevoile personale si de intimitatea dorita. Rulourile VELUX decorative economice sunt o solutie foarte convenabila pentru atenuarea luminii naturale in interiorul mansardei dvs.. Intuneca incaperea si asigura o atmosfera confortabila pentru odihna si somn.

  Rulourile VELUX sunt disponibile intr-o gama variata de culori si modele si se potrivesc perfect dimensiunilor ferestrelor dvs. VELUX. Daca aveti nevoie de controlul total al luminii si de protectie impotriva supraincalzirii, alegerea inteligenta este o combinatie dintre ruloul opac cu ruloul exterior parasolar. Astfel beneficiati de intuneric total oricand in timpul zilei si veti mentine in camera dvs. o temperatura placuta, optima, chiar si în zilele foarte insorite.

  Image module

  Contacteaza-ne pentru cele mai bune oferte

  delimiter image

  Profita de cele mai accesibile preturi la toata gama de produse comercializate de Compania noastra