Categories

  Recent Posts

  Rolete Interioare Zebra

  delimiter image
  Varietate multipla de nuante pentru material si sistem cu tambur sau casetate.

  Rulouri pentru Interior de tip Zebra

  delimiter image
  Design placut, Eleganta si Varietate multipla de culori.
  Image module

  Rolete Interioare Zebra

  delimiter image
  Aceste rulouri interioare ofera casei dvs. un design placut si utilizare usoara, asadar renunta la draperii.

  Aceste rolete zebra sunt varianta multifunctionala a rulourilor interioare textile. Acest sistem de rolete zebra sunt disponibile atat in varianta simpla cat si in varianta cu caseta si ghidaje laterale, precum si o a treia varianta la care se poate adapta si varianta cu actionare electrica.

  Rolete zebra includ doua tipuri de material textil, cu grade diferite de transparenta, dispuse alternativ pe verticala, in doua planuri. Prin actionarea lantisorului, materialele se suprapun si regleaza lumina la intensitatea dorita. In timpul zilei se poate opta pentru o iluminare maxima a incaperii, in timp ce noaptea se poate alege o iluminare minima, sau invers, dupa preferinte si necesitati.

  Rolete Interioare Zebra

  delimiter image
  Acest model de rulouri interioare pot fi comandate atat pe tambur cat si casetat.

  Intretinerea acestor rolete zebra este minima, de obicei este suficienta o aspirare a prafului la intervale regulate de timp sau o curatare cu laveta umeda. Aproape toate produsele noastre sunt lavabile, la nevoie pot fi curatate cu o solutie slaba de sapun sau detergent cu pH neutru.

  Materialul textil al acestor rolete are bezni orizontale transparente care alterneaza cu benzi orizontale opace. Atunci cand benzile transparente se suprapun, lumina patrunde in incapere iar cand benzile transparente se suprapun peste cele opace, este oprita patrunderea luminii. Datorita acestui tip de tesatura cu benzi orizontale, putem controla lumina fara sa ridicam roleta.

  • cu tambur
  • casetate cu ghidaj
  Image module

  Contacteaza-ne pentru cele mai bune oferte

  delimiter image

  Profita de cele mai accesibile preturi la toata gama de produse comercializate de Compania noastra