Categories

  Recent Posts

  Rulouri Exterioare Aplicate

  delimiter image
  Sunt acele tipuri de jaluzele exterioare aplicate pe ferestrele sau usile din PVC.

  Rulouri Exterioare din Aluminiu

  delimiter image
  Aceste tipuri de jaluzele pot fi actionate atat manual cat si electric.
  Image module

  Jaluzele Exterioare Aplicate

  delimiter image
  Acest tip de rulouri pentru exterior din aluminiu pot fi actionate atat manual cat si electric.

  Rulouri exterioare aplicate sunt integral din aluminiu iar caseta din aluminiu are doar forma ovala la 45 de grade iar lamelele acestor jaluzele exterioare aluminiu pot avea o dimensiune de 39 mm respectiv 45 mm si sunt umplute cu spuma poliuretanica care asigura o izolare fonica si termperatura constanta.

  La acest tip de jaluzele exterioare se poate aplica si plasa de insecte incorporata tip rulou, la care aveti GRATUIT perii antivant, amortizor, frana siliconica plus prinderea din aluminiu pe toata laterala a plasei de insecte rulou care ii ofera o durata de viata mult mai lunga fata de plasele de insecte rulou cu opritori din pvc in laterala.

  Mai putem spune despre acest tip de jaluzele exterioare aplicate ca sunt foarte usor de intretinut si nu necesita specialitati in domeniu pentru curatarea si intretinerea lor iar montajul acestor rulouri exterioare se face relativ usor la case acolo unde exista acces din exterior iar putin mai dificil la apartamente de bloc sau birouri unde accesul din exterior nu este permis.

  Firma noastra va ofera si montaj rulouri exterioare Gratuit atat in Bucuresti cat si in judetul Ilfov, fara costuri ascunse iar toate produsele pe care le producem si comercializam sunt de calitate PREMIUM.

  Rulouri de Exterior Aplicate

  delimiter image
  Sunt acel tip de rulouri din aluminiu aplicate pe ferestrele sau usile din pvc.

  Mai putem spune despre aceste jaluzele exterioare din aluminiu ca sunt integral din aluminiu vopsit in camp electrostatic, deci nu veti avea surpriza ca dupa un anumit timp sa vedeti vopseaua cum se exfoliaza. Acest tip de rulouri exterioare sunt folosite pentru protectie in momentul intemperiilor ferestrelor si usilor dvs. din pvc, ofera intimitate pentru privirile curioase ale vecinilor, siguranta casei dvs. si confort.

  Acest tip de jaluzele exterioare din aluminiu au pe langa caseta exterioara din aluminiu si ax octagonal din otel avand rulmenti metalici. Lamela terminala ale acestor rulouri exterioare din aluminiu aplicate aluminiu contine si garnitura din cauciuc aceasta oferind o etansare perfecta atat ruloului cat si lamelelor. Mai trebuie sa stiti ca aceste jaluzele sunt din aluminiu extrudat si sunt vopsite doar in camp electrostatic.

  Aceste jaluzele din aluminiu pot fii montate si in cazul in care tamplaria din pvc nu este existenta si in cazul in care aceasta tamplarie exista.

  Ca si avantaje ale acestor tipuri de jaluzele de exterior aplicate putem spune ca au un design placut, ruloul este mascat, iar in cazul unul service nu va mai fii nevoie de scoaterea sticlei de termopan deoarece caseta o veti avea in casa iar service-ul se va face mult mai usor, fara mizerie prea mare si dificultate.

  • Umbra: posibilitatea dozarii luminii naturale
   Temperatura constanta: impiedica incalzirea excesiva a locuintei in zilele toride de vara si previne pierderea de caldura pe timpul iernii
  • Somn odihnitor: asigura linistea si obscuritatea necesare in timpul somnului
   Intimitate: protejeaza de privirile indiscrete, mai ales cand ferestrele sunt orientate spre strada sau spre o locuinta vecina
  • Siguranta: protectie suplimentara impotriva tentativelor de patrundere prin efractie
  Image module

  Culori RAL disponibile pentru Jaluzele Exterioare din Aluminiu

  delimiter image
  In cazul in care doriti o alta culoare RAL diferita pentru jaluzele de exterior fata de cele afisate va rugam sa specificati in formular

  Contacteaza-ne pentru cele mai bune oferte

  delimiter image
  Profita de cele mai accesibile preturi la toata gama de produse comercializate de Compania noastra