Despre Noi » Rulouri Exterioare Ieftine

Avem o vechime in piata din Romania de peste 15 ani si avem o echipa tanara si ambitioasa.
medal-1
Servicii Premium
Compania noastra este Producatoare si Distribuitoare de Rulouri Exterioare, Rolete si Jaluzele interioare atat in Bucuresti si Ilfov cat si oriunde in tara. Produsele noastre sunt livrate intr-un termen foarte scurt iar Colaboratorii nostri pot oferii un termen de montaj foarte scurt.
web
Produse
Toate produsele noastre sunt din gama Premium si putem spune ca se numara printre cele mai bine vandute pe piata din Romania. Produsele noastre beneficiaza de Transport, Montaj si Masuratori incluse si Garantie Contractuala daca sunt montate de echipele noastre certificate de montaj.
watch
Montaj rapid
Timpul pentru Masuratori, Transport si Montaj este unul foarte scurt fiind direct Producatori. Montajul acestor tipuri de produse este unul relativ usor dar depinde foarte mult de structura pe care este montata sau alti factori de natura a pune in dificultate montajul acestor produse.
despre-noi
Avantaje multiple cu Rulouri Exterioare Ieftine

Beneficiaza de
calitate premium

Serviciile Rulouri Exterioare Ieftine includ atat Masuratorile produselor, Transportul produselor si Montajul produselor. Oferind o Garantie contractuala trebuie sa ne asiguram ca produsele noastre sunt masurate corespunzator fara a fi nevoie la montaj de ajustari sau modificari. Transportul produselor comercializate si produse de firma noastra sunt livrate in conditii optime deoarece dorim ca produsele sa nu fie afectate pe durata transportului sau a suferii mici zgarieturi sau infundari ale accesoriilor. Suntem foarte drastici deoarece dorim ca produsele si serviciile noastre sa fie realizate la un standard foarte inalt.

Produsele Rulouri Exterioare Ieftine sunt livrate catre client sau dealer intr-un termen foarte scurt. Montajul jaluzelelor exterioare din aluminiu se face intr-un timp foarte scurt din momentul in care se realizeaza masuratorile exacte sau se trimit dimensiunile sau oferta de pret este acceptata. Produsele noastre beneficiaza pentru Bucuresti si Ilfov de Transport, Montaj si Masuratori Gratuite, iar pentru alte zone care nu sunt incluse in aceasta arie se va percepe un cost suplimentar. Livrarea lor in tara se face atat prin Curier Rapid cat si prin ridicarea lor de la Sediul Firmei sau pentru cei care doresc ridicarea lor dintr-un punct anume se vor stabilii detaliile.

Printre produsele comercializate si produse de noi se numara atat rulourile exterioare din aluminiu cu spuma poliuretanica intre lamele cat si roletele interioare sau jaluzelele interioare. Aceste produse sunt atent verificate dorind sa oferim cele mai bune produse si oferind o Garantie acestora. Putem spune ca suntem mandrii de ceea ce am realizat pana in prezent reusind sa adunam un portofoliu de clienti impresionant si mentinand produsele la aceleasi standarde nefiind nevoie sa umblam la calitatea lor in vederea scaderii costului si a mentine un pret standard al pietii. Dorim sa mentinem si suntem siguri ca vom reusii sa oferim produse Premium la preturi foarte accesibile.

Livrarea produsele noastre se poate face in Bucuresti si Ilfov atat la adresa beneficiarului cat si intr-un punct stabilit de dvs. Livrarea produselor in tara pentru distribuitori sau clienti se face de comun acord cu o firma de curier stabilita de client sau beneficiar, se stabilesc detaliile privind ziua cand se doreste ajungerea produselor la destinatie. Produsele trimise prin curier sunt atent ambalate pentru a nu fi afectate ( zgariate, indoite ), sau alti factori de natura a strica produsul NOU.

Despre Rulouri Exterioare Ieftine

Cine suntem, ce facem si o mica prezentare despre noi

Rulouri Exterioare Ieftine a luat fiinta in anul 2003 iar scopul nostru principal a fost inca de la inceput sa aducem pe piata din Romania produse Premium la preturi foarte accesibile. Pe langa acest aspect am dorit si am fost foarte drastici cu noi privind producerea lor, montajul, masuratorile deoarece am dorit inca de la inceput ca totul sa iasa perfect.

Avand pretentii mari am reusit in decursul anilor sa optimizam, sa invatam si sa oferim ce este mai bun in materie de produse. Cu trecerea anilor am reusit sa formam echipe tinere, ambitioase, care isi doresc acelasi lucru ca si noi si anume ca totul sa iasa perfect.

Despre noi mai putem spune ca nu avem un punct de lucru fix deoarece ne desfasuram activitatea doar pe teren avand magazine mobile. Ce inseamna acest lucru? Simplu spunem noi deoarece clientul nu trebuie sa se mai deplaseze la Sediul Companiei noastre deoarece ne vom deplasa noi pentru el cu tot ceea ce are nevoie.

In momentul in care venim la dvs. pentru ofertare sau masuratori va vom prezenta si mostre ale produselor dorite de dvs. iar impreuna vom lua cea mai buna decizie privind produsele sau produsul dorit de dvs. Suntem mereu deschisi si ne plac provocarile.

Lasa-ne un mesaj

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice fel de intrebari.

Am luat la cunostinta si sunt de acord cu Politica de Prelucare a Datelor cu Caracter Personal