Rulouri Exterioare Suprapuse Bucuresti

Comanda acum rulouri exterioare suprapuse Bucuresti pentru ferestrele sau usile din PVC.
rulouri exterioare actionate manual cat si electric

Rulouri Exterioare Suprapuse

Acest tip de rulouri pentru exterior suprapuse din aluminiu pot fi actionate atat manual cat si electric.

Din categoria rulouri exterioare face parte si ruloul din aluminiu suprapus. Prevazut cu spuma poliuretanica intre lamele, acesta se poate monta doar in acelasi timp cu montarea termopanului, a tamplariei PVC sau a celei din aluminiu. Lamelele acestui tip de rulou exterior sunt din aluminiu, iar caseta este din PVC dur.

Comanda rulouri exterioare din aluminiu si te vei bucura de modele cu cel mai ingenios sistem de prindere care poate fi cu bride prinse de tavan sau grinda. Aceste rulouri exterioare pot fi actionate atat manual, prin manivela, cat si electric, prin buton sau telecomanda. Lamelele acestor rulouri exterioare suprapuse sunt prevazute cu spuma poliuretanica la interior si pot fi de 39 mm sau de 55 mm.

Plasa de tantari este introdusa inca din procesul de fabricatie si este de tip rulou, actionabila pe verticala. Este prevazuta cu frana siliconica, perie antivant si are rolul de a incetini viteza de ridicare. Astfel, se dubleaza durata de viata a plasei, pe care o protejeaza impotriva uzurii.

Rulouri exterioare Bucuresti

Sunt acel tip de jaluzele din aluminiu suprapuse pe ferestrele sau usile din pvc.

Ca si caracteristici suplimentare, despre produsele din categoria de rulouri exterioare se poate spune ca ofera umbra, temperatura constanta, intimitate si, cel mai important, un sistem antiefractie. Ca mod de actionare, rulourile exterioare pot fi manevrate manual, prin pamblica sau manivela, cat si electronic, prin buton special sau telecomanda.

Caseta acestor modele din gama rulouri exterioare este din PVC si are forma patrata, deci poate fi tencuita la exterior si la interior. Totodata aceste rulouri exterioare suprapuse sunt prevazute cu un sistem ingenios de prindere cu bride de tavan sau grinda. Lamelele acestora sunt umplute cu spuma poliuretanica si pot avea dimensiunea de 39 mm sau de 55 de mm.

Automatizarea acestor produse poate fi facuta si ulterior, dupa montajul ferestrelor sau usilor din PVC, insa, inainte de montarea ferestrelor sau a usilor, este important sa alegi unde va fi montata sursa de curent pentru automatizareaa acestor tipuri de rulouri.

rulouri exterioare din aluminiu suprapuse pe ferestre
  • Electrica – cu telecomanda sau intrerupator;
  • Manuala – cu tabachera sau manivela.
  • Ghidajele, caseta si lamelele sunt din aluminiu vopsit in camp electrostatic;
  • Lamelele sunt umplute la mijloc cu spuma poliuretanica;
  • Ofera design si confort sporit;
  • Sunt usor de utilizat.

Asadar, comanda acum rulouri exterioare Bucuresti profesionale si vei primi acasa cele mai bune produse din gama noastra!

Culori RAL disponibile pentru Jaluzele Exterioare Aplicate din Aluminiu

In cazul in care doriti o alta culoare RAL diferita pentru jaluzele de exterior fata de cele afisate va rugam sa specificati in formular

Contacteaza-ne pentru cele mai bune oferte

Profita de cele mai accesibile preturi la toata gama de produse comercializate de Compania noastra

Am luat la cunostinta si sunt de acord cu Politica de Prelucare a Datelor cu Caracter Personal