Jaluzele Exterioare Aluminiu

Oferim cele mai accesibile preturi la toata gama de rulouri exterioare din aluminiu in Bucuresti si Ilfov.

Jaluzele Exterioare Ieftine din Aluminiu

Calitate Premium la pret de Producator
jaluzele exterioare aluminiu aplicate

Jaluzele Exterioare Aluminiu Aplicate

Sunt acel tip de rulouri din aluminiu aplicate pe ferestrele si usile din pvc.

Modelele disponibile in oferta noastra pentru acest tip de jaluzele exterioare aluminiu pot fi instalate oricand si pot fi atasate pe tamplaria din PVC existenta. Intretinerea acestora se poate face foarte usor si rapid cu ajutorul unui pamatuf, burete sau a unei carpe umede.

Produsele din gama de jaluzele exterioare aluminiu Bucuresti pot fi atat cu caseta semirotunda, cat si la 45°. Compania noastra ofera cele mai accesibile preturi la acest tip de jaluzele exterioare. De asemenea, punem la dispozitia clientilor transport, montaj si masuratori GRATUITE.

Jaluzele Exterioare Aluminiu Suprapuse

Sunt acel tip de jaluzele exterioare suprapuse pe ferestrele sau usile din pvc.

Aceste modele de jaluzele exterioare aluminiu suprapuse pot fi montate doar odata cu montarea tamplariei din pvc sau aluminiu. Acestea se monteaza odata cu termopanul si sunt aplicate deasupra lui. Produsele din aluminiu sunt mai rezistente si au o durata de viata mai mare indiferent de conditiile la care sunt expuse.

Pretul produselor din categoria jaluzele exterioare aluminiu Bucuresti este direct proportional cu calitatea premium oferita. Jaluzelele exterioare sunt din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic, astfel ca vopseaua nu se exfoliaza in timpul sezonului cald. Totodata, jaluzelele pot fi actionate manual sau electric, prin telecomanda sau intrerupator, in functie de preferinte.

Jaluzele exterioare aluminiu suprapuse
automatizare rulouri exterioare

Rulouri Exterioare Electrice

Sunt acel tip de rulouri exterioare aplicate sau suprapuse automatizate electric.

Jaluzele exterioare aluminiu electrice sunt acele tipuri de produse care ofera automatizare electrica ruloului dumneavoastra. Acest sistem poate fi montat chiar daca aveti un rulou exterior aplicat sau suprapus montat in trecut si doriti sa il modificati in actionare electrica. Aceste jaluzele exterioare aluminiu sunt special concepute pentru actionari multiple zilnic iar motoarele acestor rulouri sunt foarte bine optimizate.

Pretul produselor din categoria jaluzele exterioare aluminiu Bucuresti este direct proportional cu calitatea premium oferita. Jaluzelele exterioare sunt din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic, astfel ca vopseaua nu se exfoliaza in timpul sezonului cald. Totodata, jaluzelele pot fi actionate manual sau electric, prin telecomanda sau intrerupator, in functie de preferinte.

Rulouri Exterioare Transparente

Sunt acel tip de jaluzele exterioare transparente casetate, cu tambur si folie din PVC.

Ele pot fi de trei feluri:

  • cu caseta si ghidaje;
  • cu capse si bride;
  • cu rulare pe tambur.

Modelele transparente din categoria jaluzele exterioare aluminiu Bucuresti sunt folosite cel mai adesea la blocuri si case pentru inchiderea teraselor si a balcoanelor, cat si la inchideri de foisoare sau terase. Acest tip de jaluzele exterioare ofera o buna protectie impotriva vantului, a razelor UV pe timpul verii si a zapezii in sezonul rece.

jaluzele exterioare aluminiu transparente
Rulouri Exterioare ieftine cu Plasa Insecte Incorporata

Jaluzele de Exterior cu plasa incorporata

Sunt acel tip de rulouri de exterior aplicate sau suprapuse din aluminiu care au incorporata si plasa de insecte.

Produsele cu plasa de tantari incorporata din categoria jaluzele exterioare aluminiu Bucuresti pot fi actionate atat prin sistem electric, cat si manual. Acestea sunt foarte indicate in orice locuinta, intrucat ofera protetcie sporita impotriva insectelor si a altor daunatoare care creeaza disconfort. De asemenea, aceste jaluzele exterioare sunt indicate si pentru cladiri mai mari, cum sunt cele de birouri.

Plasa de insecte poate fi incorporata in modelele de jaluzele exterioare aluminiu Bucuresti aplicate sau suprapuse. Comanda-le acum si bucura-te de livrare rapida, montaj profesional si produse de inalta calitate la preturi accesibile pentru bugetul tau!

Culori RAL Rulouri Exterioare

In cazul in care doriti o alta culoare RAL diferita pentru jaluzele de exterior fata de cele afisate va rugam sa specificati in formular

Contacteaza-ne acum

Profita de cele mai accesibile preturi la toata gama de produse comercializate de Compania noastra

Am luat la cunostinta si sunt de acord cu Politica de Prelucare a Datelor cu Caracter Personal