Automatizare rulouri exterioare

Rulouri Exterioare Ieftine ofera cele mai accesibile preturi pentru orice tip de automatizare rulouri exterioare din aluminiu in Bucuresti si Ilfov.

Automatizare rulouri exterioare

Oferim cele mai accesibile preturi in Bucuresti si Ilfov pentru automatizare rulouri exterioare din aluminiu
automatizare rulouri exterioare din aluminiu aplicate sau suprapuse

Rulouri Exterioare Automate

Acest tip de rulouri pentru exterior automate din aluminiu pot fi actionate atat manual cat si electric.

Rulouri Exterioare Ieftine va pune la dispozitie cele mai accesibile preturi pentru automatizare jaluzele exterioare din aluminiu aplicate sau suprapuse. Ce inseamna o automatizare atunci cand vine vorba de rulourile exterioare din aluminiu fie ca vorbim despre cele aplicate direct pe tamplaria pvc fie ca vorbim despre cele suprapuse pe fereastra sau usa din pvc. Putem spune despre aceste rulouri exterioare din aluminiu ca pot fi automatizate electric prin telecomanda sau intrerupator iar optional se poate achizitiona si manivela.

De multe ori se intampla ca majoritatea clientilor care aleg pentru prima oara achizitionarea unui sistem de umbrire sa aleaga varianta cea mai ieftina si anume accea in care aceste rulouri exterioare aplicate sau suprapuse sa fie actionate manual prin snur sau pamblica. Dupa un anumit timp anumiti clienti decid ca ar fi mult mai comod ca actionarea acestor jaluzele exterioare din aluminiu aplicate sau suprapuse sa fie actionate electric prin telecomanda sau intrerupator.

Noi cei de la Rulouri Exterioare Ieftine venim in ajutorul acestor clienti si le punem la dispozitie cea mai variata gama pentru automatizare rulouri exterioare actionate electric prin telecomanda sau intrerupator. Ce inseamna acest tip automatizare rulouri exterioare din Aluminiu? Inseamna ca ruloului dvs. aplicat sau suprapus ii va fi aplicat un motor tubular in interiorul casetei pe ax care va fi conectat la o sursa de curent in imediat apropiere a ferestrei sau a usi. Automatizarea rulourilor exterioare aplicate sau suprapuse se face relativ usor si rapid daca structura apartamentului sau casei dvs. permite ca accesul la rulou sa se faca usor.

Avantaje Automatizare Jaluzele Exterioare

Sunt acel tip de rulouri din aluminiu aplicate pe ferestrele sau usile din pvc.

Avantajele rulourilor exterioare aplicate sau suprapuse din aluminiu actionate electric prin telecomanda cu diferite canale sau intrerupator este acela ca ofera un confort privind timpul de actionare al ruloului, comoditatea privind inchiderea sau deschiderea ruloului aplicat sau suprapus.

Putem spune ca odata automatizat ruloul exterior actionat electric va ajuta foarte mult atunci cand stati in canapea ziua sau seara si doriti sa inchideti sau sa deschideti ruloul apasand doar un buton fara a va deranja foarte mult. Pentru orice tip de automatizare rulouri exterioare nu ezitati sa ne apelati sau sa ne trimite-ti un mail pe adresa firmei pentru a va putea oferi toate informatiile de care aveti nevoie. 

In momentul cand ati decis montarea acestor rulouri exterioare automatizate electric ar fi indicat sa comandati si manivela, deoarece in cazul in care aveti rulouri exterioare antiefractie montate si veti avea o pana de curent sa puteti ridica sau cobora rulourile manual. Despre acest tip de automatizare rulouri exterioare trebuie sa stiti ca ele pot fi atat cu buton / intrerupator cat si cu telecomanda cu diferite functii dar si aplicatie mobila disponibila Android si iOS. 

In cazul in care aveti rulouri exterioare cu plasa de insecte incorporata trebuie sa stiti ca automatizare la plasa de insecte nu se poate face, deci plasa de insecte rulou va avea actionare doar manuala. Aceste doua produse sunt actionate independent una de alta, deci nu trebuie sa va faceti griji daca ruloul exterior va fi automatizat electris si plasa de insecte nu. 

  • actionare prin telecomanda
  • actionare prin intrerupator
  • Umbra: posibilitatea dozarii luminii naturale
    Temperatura constanta: impiedica incalzirea excesiva a locuintei in zilele toride de vara si previne pierderea de caldura pe timpul iernii
  • Somn odihnitor: asigura linistea si obscuritatea necesare in timpul somnului
    Intimitate: protejeaza de privirile indiscrete, mai ales cand ferestrele sunt orientate spre strada sau spre o locuinta vecina
  • Siguranta: protectie suplimentara impotriva tentativelor de patrundere prin efractie
automatizare rulouri exterioare actionate electric prin telecomanda

Contacteaza-ne acum

Profita de cele mai accesibile preturi la toata gama de produse comercializate de Compania noastra

Am luat la cunostinta si sunt de acord cu Politica de Prelucare a Datelor cu Caracter Personal