Jaluzele Exterioare

Sunt acele tipuri de jaluzele exterioare aplicate pe ferestrele sau usile din PVC.

Jaluzele exterioare Bucuresti

Aceste tipuri de jaluzele exterioare pot fi actionate atat manual, cat si electric.
Jaluzele exterioare aluminiu aplicate

Jaluzele exterioare

Jaluzelele exterioare aluminiu aplicate sunt integral din aluminiu, iar caseta din aluminiu are doar forma ovala la 45 de grade. Lamele acestor jaluzele exterioare pot avea o dimensiune de 39 mm, respectiv 55 mm si sunt umplute cu spuma poliuretanica. Aceasta are rolul de a asigura izolare fonica si de a mentine temperatura constanta in locuinta.

Modelele disponibile la categoria jaluzele exterioare pot fi automatizate, astfel incat sa functioneze pe baza de telecomanda sau intrerupator. La acest tip de jaluzele exterioare, se poate aplica si plasa de insecte incorporata tip rulou, la care ai GRATUIT perii antivant, amortizor, frana siliconica plus prinderea din aluminiu pe toata laterala plasei de insecte. Aceasta prindere ii ofera o durata de viata mult mai mare si o rezistenta indelungata in comparatie cu plasele de insecte cu opritori din PVC in laterala.

Comanda acum jaluzele exterioare si nu vei fi dezamagit! Produsele sunt foarte usor de intretinut si nu necesita ingrijire speciala. Montajul lor se face foarte usor la case, acolo unde exista acces din exterior si putin mai dificil la apartamente de bloc sau birouri, unde accesul din exterior nu este permis.

Noi iti oferim si montaj GRATUIT pentru jaluzele exterioare , fara costuri ascunse, avand garantia calitatii si a eficientei lucrarilor noastre.

Jaluzele exterioare din aluminiu sunt integral vopsite in camp electrostatic, astfel ca nu vei avea surpriza ca, dupa un anumit timp, sa observi urme ale exfolierii. Acestea au rol de protectie pentru ferestre si usi in caz de intemperii. Mai mult, jaluzelele exterioare ofera intimitate si mai multa siguranta, astfel incat vei fi ferit de privirile curioase ale vecinilor.

Bucura-te de cele mai bune jaluzele exterioare din Bucuresti!

Acestea pot fi montate chiar si dupa fixarea tamplariei din PVC, fara a fi nevoie de modificari ale glafului exterior si pot fi si automatizate electric cu telecomanda sau intrerupator.

Avem cel mai frumos design in materie de jaluzele exterioare din Bucuresti si Ilfov! Acestea ofera mai multa umbra in incapere, astfel ca ai posibilitatea sa dozezi lumina naturala. Temperatura se mentine constanta, intrucat aceste jaluzele exterioare impiedica incalzirea excesiva a locuintei in zilele toride de vara si previn pierderea de caldura pe timpul iernii.

Daca vei comanda jaluzele exterioare pentru casa ta, somnul va deveni mai odihnitor. Acestea asigura linistea si obscuritatea necesare in timpul orelor de odihna. De asemenea, jaluzelele ofera rol de protectie, mai ales daca ferestrele sunt indreptate spre strada sau spre o locuinta vecina. Totodata, cele mai bune jaluzele exterioare te protejeaza impotriva tentativelor de patrundere prin efractie.

Comanda acum si vei beneficiaza de servicii profesioniste pentru locuinta ta!

Aceste jaluzele din aluminiu pot fii montate chiar si dupa montarea tamplariei din pvc fara a fi nevoie de modificari ale glafului exterior si pot fi si automatizate electric cu telecomanda sau intrerupator.

Ca si avantaje ale acestor tipuri de jaluzele de exterior aplicate putem spune ca au un design placut, ruloul este mascat, iar in cazul unul service nu va mai fii nevoie de scoaterea sticlei de termopan deoarece caseta o veti avea in casa iar service-ul se va face mult mai usor, fara mizerie prea mare si dificultate.

  • Umbra: posibilitatea dozarii luminii naturale cu ajutorul acestor rulouri
    Temperatura constanta: impiedica incalzirea excesiva a locuintei in zilele toride de vara si previne pierderea de caldura pe timpul iernii
  • Somn odihnitor: asigura linistea si obscuritatea necesare in timpul somnului
    Intimitate: protejeaza de privirile indiscrete, mai ales cand ferestrele sunt orientate spre strada sau spre o locuinta vecina
  • Siguranta: protectie suplimentara impotriva tentativelor de patrundere prin efractie
Jaluzele exterioare montate dupa fixarea tamplariei

Culori RAL disponibile pentru Jaluzele Exterioare din Aluminiu

In cazul in care doriti o alta culoare RAL diferita pentru jaluzele de exterior fata de cele afisate va rugam sa specificati in formular

Contacteaza-ne pentru cele mai bune oferte

Profita de cele mai accesibile preturi la toata gama de produse comercializate de Compania noastra

Am luat la cunostinta si sunt de acord cu Politica de Prelucare a Datelor cu Caracter Personal