Categories

  Recent Posts

  Jaluzele Interioare Orizontale si Verticale

  delimiter image
  Jaluzelele de interior sunt de 2 feluri iar acestea sunt verticale sau orizonale.

  Tipuri de Jaluzele Interioare

  delimiter image
  Aceste tipuri de jaluzele pentru interior sunt atat pentru varianta orizontala cat si varianta verticala.
  Image module

  Jaluzele Interioare Verticale

  delimiter image

  Sunt acel tip de jaluzele pentru interior cu material textil folosit cel mai adesea la ferestre si usi din pvc.

  Jaluzele interioare verticale sunt acele tipuri de jaluzele care sunt folosite la ferestre si usi in vederea protejarii de razele solare, a intimitatii sau al designului interior pentru casa sau biroul dvs. Putem spune despre ele ca sunt din diferite tari de provenienta iar pretul este unul foarte accesibil. Sunt accesibile intr-o varietate mare de modele si culori, putand acoperi suprafete vitrate foarte mari.

  Fiind echipate cu materiale care filtreaza lumina mai putin sau mai mult in functie de dorinta fiecarui client, cu deschideri multiple in functie de particularitatile specifice locului. Fiind disponibile in variate game si paletare de culori aceste jaluzele pot fi asortate cu camera dvs. de apartament sau casa perfect la fel si in cazul birourilor.

  Jaluzele Interioare Orizontale

  delimiter image

  Sunt acele tipuri de jaluzele de tip orizontal care sunt cel mai folosite adesea la ferestre din pvc.

  Jaluzele interioare orizontale poate fi de 2 feluri si anume cu lamele din lemn sau alumniu si sunt folosite la ferestre de bucatarie cele cu lamele din aluminiu iar cele din lemn la dormitoare, sufragerii sau alte zone unde doriti sa oferiti un design aparte casei dvs. iar culoarea sa fie asortata cu interiorul. Datorita gamei largi disponibile pe piata acest tip sunt o completare minunata pentru orice tip de decor am alege pentru camerele noastre.

  Acestea mai pot fi prevazute cu un sistem pentru ferestre oscilobatante (rabatabile), astfel incat sa ramana „fixate” de fereastra atunci cand aceasta este inclinata in pozitie oscilobatant. Acest sistem nu impiedica sa ruleze in sus si in jos. Montarea lor se poate face direct pe fereastra dvs. din pvc sau aluminiu simplu si usor fara cunostinte din domeniu.

  Image module

  Contacteaza-ne acum

  delimiter image

  Profita de cele mai accesibile preturi la toata gama de produse comercializate de Compania noastra