Rulouri Exterioare Aplicate | Suprapuse | Electrice | Transparente sau Cu Plasa Incorporata

delimiter image
Oferim cele mai accesibile preturi la toata gama de rulouri exterioare din aluminiu in Bucuresti si Ilfov.

Jaluzele Exterioare Ieftine din Aluminiu

delimiter image
Aceste tipuri de jaluzele pot fi aplicate, suprapuse, cu plasa incorporata sau automatizate electric.
Image module

Rulouri Exterioare Aplicate

delimiter image
Sunt acel tip de rulouri din aluminiu aplicate pe ferestrele si usile din pvc.

Jaluzele Exterioare Aplicate pot fi instalate oricand, ele putand fi prinse, atasate pe tamplarie din pvc existenta. Intretinerea acestor jaluzele de exterior aplicate se poate face usor si rapid cu ajutorul unui pamatuf, burete sau carpe umede.

Rulouri Exterioare aplicate din aluminiu pot fi atat cu caseta semi-rotunda cat si la 45°. Compania noastra ofera cele mai accesibile preturi la acest tip de jaluzele exterioare Bucuresti si Ilfov cu Transport, Montaj si Masuratori Gratuite.

Rulouri Exterioare Suprapuse

delimiter image
Sunt acel tip de jaluzele exterioare suprapuse pe ferestrele sau usile din pvc.

Jaluzele Exterioare Suprapuse din aluminiu sunt acele tipuri de jaluzele de exterior care se monteaza odata cu termopanul dvs. din aluminiu sau pvc si sunt aplicate deasupra termopanului dvs. Putem spune despre aceste rulouri de exterior ca sunt din aluminiu si au o durata mare de viata.

Pentru pret rulouri exterioare suntem siguri ca pretul este unul pozitiv comparativ cu calitatea produselor comercializate si montate de firma noastra.

Acest tip de jaluzele exterioare sunt din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic, deci vopseaua acestor jaluzele exterioare cu plasa insecte nu se exfoliaza pe timpul sezonului cald si pot fi actionate manuala sau electric prin telecomanda sau intrerupator.

Image module
Image module

Rulouri Exterioare Electrice

delimiter image
Sunt acel tip de rulouri exterioare aplicate sau suprapuse automatizate electric.

Rulouri exterioare electrice pot fi programate sa se ridice si sa coboare la un anumit interval de timp cu ajutorul unei telecomenzi cu programare, pentru a simula prezenta in casa fiind cu ajutorul acestor jaluzele electrice cu telecomanda.

Acest tip de jaluzele de exterior electrice din aluminiu pot fi usor de curatat si de intretinut. Fiind producator rulouri electrice aluminiu acest lucru ne permite sa oferim preturi competitive de o calitate inalta la toata gama de rulouri de exterior electrice.

Jaluzele electrice cu intrerupator sunt solutia ideala pentru casele sau firmele care doresc ca la fiecare rulou exterior electric sa fie instalat intrerupator si nu telecomanda, existand multe incaperi si a reduce pierderea telecomenzilor, deci solutia ideala sunt aceste rulouri electrice cu intrerupator.

Rulouri electrice cu telecomanda sunt cel mai adesea folosite la apartamente sau case pentru clientii care doresc actionarea acestor rulouri electrice aluminiu prin telecomanda si nu prin intrerupator.

Rulouri Exterioare Transparente

delimiter image
Sunt acel tip de jaluzele exterioare transparente casetate, cu tambur si folie din PVC.

Jaluzele Exterioare Transparente pot fi de 3 feluri si anume cu caseta si ghidaje, cu capse si bride sau cu rulare pe tambur.

Cel mai adesea aceste jaluzele de exterior transparente sunt folosite atat la blocuri si case pentru inchiderea teraselor, balcoanelor cat si la inchideri de foisoare sau terase.

Acest tip de rulouri de exterior transparente ofera o buna protectie impotriva vantului, a rezelor UV pe timpul verii sau iarna impotriva zapezii.

Image module
Image module

Rulouri Exterioare cu Plasa Incorporata

delimiter image
Sunt acel tip de rulouri exterioare aplicate sau suprapuse din aluminiu care au incorporata si plasa de insecte.

Jaluzele Exterioare cu Plasa Tantari Incorporata sunt acel tip de rulouri exterioare aplicate sau suprapuse cu plasa insecte care pot fi atat cu actionare electrica sau manuala care au in caseta proprie si plasa tantari cu actionare independenta de ruloul exterior.

Jaluzele de exterior cu plasa tantari sunt comandate de majoritatea clientilor atunci cand aleg montajul unor jaluzele exterioare sau rulouri aplicate cu actionare manuala sau electrica.

Jaluzele exterioare cu plasa tantari sunt cea mai sigura solutie pentru protectie impotriva insectelor, tantarilor sau altor daunatoare care pot oferii un disconfort negativ atat acasa cat si la birou.

Rulouri de exterior cu plasa tantari sunt 2 produse care sunt actionate separat una de alta, plasa de insecte fiind incorporata in ruloul exterior din aluminiu aplicat sau suprapus.

Culori RAL disponibile

delimiter image
In cazul in care doriti o alta culoare RAL diferita pentru jaluzele de exterior fata de cele afisate va rugam sa specificati in formular

Contacteaza-ne acum

delimiter image
Profita de cele mai accesibile preturi la toata gama de produse comercializate de Compania noastra