Jaluzele Exterioare Ieftine

delimiter image
Oferim cele mai accesibile preturi la toata gama de rulouri exterioare din aluminiu in Bucuresti si Ilfov.

Jaluzele Exterioare Ieftine din Aluminiu

delimiter image
Calitate Premium la pret de Producator
jaluzele de exterior aplicate

Rulouri Exterioare Aplicate

delimiter image
Sunt acel tip de rulouri din aluminiu aplicate pe ferestrele si usile din pvc.

Jaluzele Exterioare Aplicate pot fi instalate oricand, ele putand fi prinse, atasate pe tamplarie din pvc existenta. Intretinerea acestor jaluzele de exterior aplicate se poate face usor si rapid cu ajutorul unui pamatuf, burete sau carpe umede.

Rulouri Exterioare aplicate din aluminiu pot fi atat cu caseta semi-rotunda cat si la 45°. Compania noastra ofera cele mai accesibile preturi la acest tip de jaluzele exterioare Bucuresti si Ilfov cu Transport, Montaj si Masuratori Gratuite.

Rulouri de Exterior Suprapuse

delimiter image
Sunt acel tip de jaluzele exterioare suprapuse pe ferestrele sau usile din pvc.

Jaluzele Exterioare Suprapuse din aluminiu sunt acele tipuri de jaluzele exterioare care se monteaza odata cu termopanul dvs. din aluminiu sau pvc si sunt aplicate deasupra termopanului dvs. Putem spune despre aceste rulouri de exterior ca sunt din aluminiu si au o durata mare de viata.

Pentru pret rulouri exterioare suntem siguri ca pretul este unul pozitiv comparativ cu calitatea produselor comercializate si montate de firma noastra.

Acest tip de jaluzele exterioare sunt din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic, deci vopseaua acestor jaluzele exterioare cu plasa insecte nu se exfoliaza pe timpul sezonului cald si pot fi actionate manuala sau electric prin telecomanda sau intrerupator.

jaluzele de exterior suprapuse
rulouri exterioare ieftine suprapuse electrice

Rulouri Exterioare Electrice

delimiter image
Sunt acel tip de rulouri exterioare aplicate sau suprapuse automatizate electric.

Rulouri exterioare electrice pot fi programate sa se ridice si sa coboare la un anumit interval de timp cu ajutorul unei telecomenzi cu programare, pentru a simula prezenta in casa fiind cu ajutorul acestor jaluzele electrice cu telecomanda.

Acest tip de jaluzele de exterior electrice din aluminiu pot fi usor de curatat si de intretinut. Fiind producator rulouri electrice aluminiu acest lucru ne permite sa oferim preturi competitive de o calitate inalta la toata gama de rulouri de exterior electrice.

Jaluzele electrice cu intrerupator sunt solutia ideala pentru casele sau firmele care doresc ca la fiecare rulou exterior electric sa fie instalat intrerupator si nu telecomanda, existand multe incaperi si a reduce pierderea telecomenzilor, deci solutia ideala sunt aceste rulouri electrice cu intrerupator.

Rulouri electrice cu telecomanda sunt cel mai adesea folosite la apartamente sau case pentru clientii care doresc actionarea acestor rulouri electrice aluminiu prin telecomanda si nu prin intrerupator.

Rulouri Exterioare Transparente

delimiter image
Sunt acel tip de jaluzele exterioare transparente casetate, cu tambur si folie din PVC.

Jaluzele Exterioare Transparente pot fi de 3 feluri si anume cu caseta si ghidaje, cu capse si bride sau cu rulare pe tambur.

Cel mai adesea aceste jaluzele de exterior transparente sunt folosite atat la blocuri si case pentru inchiderea teraselor, balcoanelor cat si la inchideri de foisoare sau terase.

Acest tip de rulouri de exterior transparente ofera o buna protectie impotriva vantului, a rezelor UV pe timpul verii sau iarna impotriva zapezii. ofera o buna protectie impotriva vantului, a rezelor UV pe timpul verii sau iarna impotriva zapezii.

rulouri exterioare transparente
rulouri exterioare ieftine aplicate sau suprapuse cu plasa incorporata

Jaluzele de Exterior cu plasa incorporata

delimiter image
Sunt acel tip de rulouri de exterior aplicate sau suprapuse din aluminiu care au incorporata si plasa de insecte.

Jaluzele Exterioare cu plasa incorporata sunt acel tip de rulouri aplicate sau jaluzele de exterior suprapuse cu plasa insecte care pot fi atat cu actionare electrica sau manuala care au in caseta proprie si plasa tantari cu actionare independenta de ruloul exterior.

Jaluzele de exterior cu plasa incorporata sunt comandate de majoritatea clientilor atunci cand aleg montajul unor jaluzele exterioare sau rulouri aplicate cu actionare manuala sau electrica.

Jaluzele exterioare cu plasa incorporata sunt cea mai sigura solutie pentru protectie impotriva insectelor, tantarilor sau altor daunatoare care pot oferii un disconfort negativ atat acasa cat si la birou.

Rulouri de exterior cu plasa tantari sunt 2 produse care sunt actionate separat una de alta, plasa de insecte fiind incorporata in ruloul exterior din aluminiu aplicat sau suprapus.

Culori RAL Rulouri Exterioare

delimiter image
In cazul in care doriti o alta culoare RAL diferita pentru jaluzele de exterior fata de cele afisate va rugam sa specificati in formular

Contacteaza-ne acum

delimiter image
Profita de cele mai accesibile preturi la toata gama de produse comercializate de Compania noastra